Basislager

Kolonial

Jomfruolivenolie

En smagsneutral olie f.eks. solsikkekerneolie

Æbleeddike

Hvidvinseddike eller hvid balsamicoeddike

Balsamicoeddike

En letsaltet soyasauce

Teriyakisauce

Østerssauce

Fiskesauce

Sriracha

Risvinseddike

Sesamolie

Saucekulør

Grøntsags-bouillon

Sukker

Sirup eller flydende honning

Puddersukker

Flormelis

Hvedemel

Rugmel eller grahamsmel

Finvalsede havregryn

Jasminris

Basmatiris

Sushiris

Grødris

Røde linser

Kikærter på dåse

Flåede eller hakkede tomater

Tomatpuré

Kokosmælk på dåse

Spaghetti

Pasta (i en eller anden udgave)

Lasagneplader

Mandler

Solsikkekerner

Sesamfrø

Pinjekerner

Salt

Peber

Hele peberkorn

Laurbærblade

Spidskommenfrø

Hvidløgspulver

Røget paprika

Sød paprika

Tørret oregano

Tørret timian

Muskatnød

Karryblanding – ofte bare den helt almindelige, der er at finde i alle supermarkeder

Gurkemeje

Dijonsennep

Grovkornet sennep

Friske madvarer, køl og frost

Mælk

Smør

Løg

Rødløg

Hvidløg

Kartofler

Citroner

Frisk Ingefær

Frisk chili

Citrongræs (ligger på frost)

Kefir limeblade, friske (ligger på frost)

Frosne bønner og ærter

Nogle gode flutes på frost