Om

MAD har altid haft min interesse. Nok mest at spise – jeg har aldrig været specielt god til at lave mad så hvorfor skrive på en madblog?

Ideen til Muslingen & VildeValder kom, da jeg endnu en gang havde glemt at få forberedt aftensmåltidet – og vi for tredje gang inden for en uge endte med ovnkartofler og koteletter smidt på panden halvfrosne. Ungerne hylede op om, at de var sulte, MEGET sultne. Klokken var 16.45 og vi var lige landet hjemme efter en dag, der for mit vedkommende var startet klokken 5.00.

Jeg kunne hurtigt se, at hvis maden ikke stod på bordet inden længe, senest 18.00, ville der ikke blive tid til lektier eller hygge den dag. Andre dage kan det endda gå endnu værre! Børnene, kæresten og jeg går alle til noget i løbet af ugen – og så kan det ende med en fransk hotdog i Kvickly eller pommes frites i den grill, vi stort set altid passerer på vejen hjem, uha!

Jeg har længe ønsket en sundere, mere varieret dagligdagskost – og det er dette ønske, ideen til Muslingen & VildeValder udspringer af.

Retterne vil for det meste være nemme at gå til – også for små “hjælpere”.

I kan på min blog følge mit forsøg på at få planlagt indkøb, lave madplan og ikke mindst gøre maden nem og hurtig at tilberede.

Jeg poster både bestræbelser og svipsere – og jeg håber I kan blive inspireret til at prøve nogle af retterne af selv eller lave jeres egne madplaner – og forhåbentlig mere tid i hverdagene.

Jeg kan godt se, at en af de store svipsere er billederne – jeg har ikke noget ordentligt kamera – og tit heller ikke tid til at lave de smukkeste opstillinger, da familien ikke kan vente med maden, til jeg har fotograferet færdig. Hvis du skulle undre dig over, hvordan jeg har tid til at skrive på bloggen, så bliver det gjort på vej til – og fra arbejde i toget.

 

Kærlig hilsen Pia