Drue/avokadosalat med græskarkerner og ristede hvidløg og forårsløg

Det er en rigtig travl uge, så jeg har benyttet mig af rigtig mange lette løsninger.

I dag fik vi nogle gode kødfulde pølser med flute og så denne salat med vidndruer og avokado.

Opskrift på vindrue/acokadosalat

4 personer

Tilberedningstid: 15 minutter

Det skal du bruge 

1 god håndfuld stenfri vindruer

1 avokado

1 hjertesalat

1 håndfuld græskarkerner

3 forårsløg

2-3 fed hvidløg

1 spsk olie til stegning

Dressing 

1 spsk balsamicoeddike

1 tsk dijonsennep

1 tsk honning eller sirup

Salt og peber

Sådan gør du

Start med at blande dressingen. Smag den til med salt og peber.

Skyl salaten og skær den i mundrette bider.

Tag skindet af avokadoen og skær den i mundrette bider.

Halver vindruerne og skær et af forårsløgene fint ud.

Kom salat, avokado, forårsløg og vindruer op i dressingen og vend det hele forsigtigt rundt.

Skær de to sidste forårsløg fint ud og skær hvidløget i tynde skiver.

Rist forårsløg og hvidløg i olie på en pande ved middel varme.

Drys det sprødtegte løg og hvidløg samt græskarkernerne ud over salaten.

Server salaten enten som en let frokost med brød til eller som tilbehør til aftensmåltidet.

 

 

 

 

Please follow and like us: