Kylling i serranoskinke med spagetti

Det er efterhånden lang tid siden, vi fik denne ret, men jeg har ikke nået at lave et indlæg før nu.

Retten minder meget om den mørbrad med serranoskinke, jeg lavede et indlæg om. Se det her.

I denne version har jeg ikke lagt fyld i kyllingen, men du kan sagtens komme semi-tørrede tomater, persille, mandler, eller hvad du synes kunne være lækkert i. Enten ved at komme fyldet oven på kyllingefileterne og komme skinken om eller ved at skære en lille lomme i fileterne til fyldet.

En pesto i stedet for ostesaucen er også fin til denne ret.

Opskrift på kylling i serranoskinke med spagetti og ostesauce

4 personer

Tilberedningstid: 35 minutter

Det skal du bruge

4 kyllingefileter

8 stykker serranoskinke

Pasta og ostesauce 

300-400 g spagetti

1 klat smør

200 g flødeost

2 fed hvidløg

2 porre

1/4 dl piskefløde

Salt

Peber

Sådan gør du

Start med at tænde ovnen på 180 grader.

Kom skinken om kyllingefileterne og luk med en kødnål (specielt vigtigt med kødnålen, hvis du har fyld i dem).

Kom kyllingefileterne i et ildfast fad.

Når ovnen er blevet 180 grader, kommer du fadet med kyllingerne i ovnen.

De skal have 20-25 minutter alt efter størrelse.

Kog spagettien efter anvisningen på posen.

Imens spagettien koger skylles porrerne grundigt, til du er sikker på, alt jord er væk. Skyl porrene med toppen nedad.

Snit porrerne fint og hak hvidløgene.

Svits porrer og hvidløg i det smeltede smør.

Smelt flødeosten i porre-hvidløgsblandingen.

Kom piskefløden ved og varm igennem.

Til slut smages til med salt og peber.

Server.

 

 

 

Please follow and like us: